Κάλεσμα

     Μετά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, 04.11.11 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και όσον αφορά τα φληναφήματα που διατυπωθήκανε για το χαράτσι, που πρέπει να πληρώσουμε μέσω της Δ.Ε.Η., ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ και το π.Φλέα απαιτούν την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα νομικά και πολιτικά ώστε οι δημότες να απαλλαγούν από το άχθος των άνομων μέτρων που πλήττουν την καθημερινή επιβίωσή του. 
     Εάν δεν είναι σε θέση ο Δήμος τέτοια πολιτική απόφαση να πάρει και ο Δικηγορικός Σύλλογος αδυνατεί, καλό θα είναι για την προστασία των δημοτών να παραιτηθούν όλοι από οποιαδήποτε θέση κατέχουν. Διότι τόσο η λειτουργία του Δήμου όσο και οι εργασίες του Δικηγορικού Συλλόγου δεν προστατεύουν τους πολίτες-δημότες και τη Δημοκρατία η οποία πλήττεται ανεπανόρθωτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, της 6ης Νοεμβρίου. 
     Καλούμε τους δημότες-πολίτες να αυτοοργανωθούν στις γειτονιές τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι τι οφείλουν να πράξουν με γνώμονα πάντοτε την υπεράσπιση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Με τιμή,
Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ
π.Φλέα